Brand identity

Branding

Je als merk onderscheiden van de meute? Dat vergt karakter. Of, zoals het SEO-technisch heet: brand identity. Da’s de glitter die ervoor zorgt dat je doelgroep met je wegloopt. En dat wil je.

Zeg maar merkpersoonlijkheid

Brand identity. Een buzzword waar we vet veel jeuk van krijgen. Maar hé, mensen zoeken erop. En wij worden graag gevonden, dus win-win. Afijn, brand identity dus. Of in gewonemensentaal: je merkpersoonlijkheid. 

Just add glitter

Mensen kopen niet zomaar spullen. Kijk maar naar Apple-fanboys. Die willen niet dood gevonden worden met een Android-toestel. Waarom? De glitter. De merkpersoonlijkheid waar ze een emotionele band mee hebben. Wees dus als Apple en laat zien wie je bent. En waar je voor staat. Dan komen die fanboys vanzelf.

Jezelf laten zien begint bij weten wie je bent. Stel je merk is een mens, wat voor type is dat dan? Klinkt zweverig, werkt wel. Want zo komen we uiteindelijk tot je merkpersoonlijkheid.

Lekker jezelf zijn

Een sterke merkpersoonlijkheid is als een winnaar van RuPaul’s Drag Race: uniek, authentiek en herkenbaar. Lekker jezelf zijn dus. Altijd en overal. Dat maakt je herkenbaar en betrouwbaar.

Hoe wek je die persoonlijkheid dan tot leven? Kan op allerlei manieren. Campagnes, copywriting, content, en nog meer dingen die met een C beginnen. We bedenken en maken het allemaal.

Laat van je horen

Ook glitter nodig? Bel Manon op 0613926434. Of stuur ons een berichtje als je niet zo’n beller bent.
Hatsa! Je formulier zit in ons postvak. Je hoort zo snel mogelijk van ons.
Er gaat iets mis, je formulier is niet verzonden. Iedereen verdient een tweede kans. Probeer je ‘t nog een keer?