Merkactivatie

Campagnes

Hieperdepiep, een nieuw merk! Maar hoe zet je ‘m in de schijnwerpers? Toeters en bellen zijn een goed begin. Airhorns en vuvuzela’s zijn het echte werk. En dat is wat merkactivatie doet.

Leg ‘ns uit?

Met liefde. Komt-ie: merkactivatie is iets wat interactie tussen je merk en je klanten aanwakkert. En dat ‘iets’ kan van alles zijn. Een ludieke actie, spetterend evenement of flitsende campagne bijvoorbeeld. Op de buis, aan de muur of op het scherm van je telefoon.

Voor oud en nieuw

Ook als je merk al even meedraait kan een beetje (lees: veel) aandacht nooit kwaad. Activeren dus. Zo zorg je ervoor dat je verhaal weer in de juiste oren terecht komt.

Hé, die ken ik

Nieuw product? Lanceer ‘m met een supersized portie merkactivatie. Als je het goed doet weten ook mensen buiten je doelgroep wie je bent. Da’s pas naamsbekendheid.

Die verbinding met je doelgroep, daar gaat ‘t allemaal om. En daar weten wij wel wat van. Met een kraakheldere communicatiestrategie, klare taal en knallende airhorns raken we precies de juiste snaar.

Vertel ons je verhaal

Je merk de wereld in slingeren? Stuur ons een berichtje. Of bel Manon op 0613926434. Die heeft altijd een actieve houding.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.