Creative copy

Creatie

De aandacht van je doelgroep trekken? Dat is een kunst op zich. Het kan met een hele scherpe aanbieding. Met schreeuwend felle kleuren. Of met woorden die blijven hangen: creative copy. En dat gaat verder dan ‘HE JIJ DAAR!’.

Leg eens uit

De naam zegt het al. Creative copy is creatieve tekst. Dat creatieve zit natuurlijk in de woorden die je kiest. Maar ook in bepalen van de boodschap, een origineel perspectief. En die copy, dat kan vervolgens van alles zijn. Een pay-off. Een productnaam. Campagneteksten, in bushokje of social post. Of een tekst op een fysieke verpakking.

Yes, but why?

Creative copy brengt je merk tot leven. Het doel is niet om te informeren, maar om mensen te raken. Met een verhaal dat emotie opwekt en zo inspireert, vermaakt of aanzet tot actie. Kortom, woorden die blijven hangen. Want uiteindelijk wil je niet alleen de aandacht trekken, maar ‘m ook vasthouden, toch?

Op z'n Koreanders

Ons ‘communicatie met persoonlijkheid’-vlieger gaat ook hier op. Wij schrijven altijd copy die voortvloeit uit waar je als merk voor staat en hoe je klinkt (je brand voice). Perfect passend binnen de vooraf gestelde kaders, maar we zoeken wel de creatieve grenzen op.

Write je ons?

We reageren snel, beloofd. En je hoort meteen wat we je verder kunnen beloven. Manon bellen op 0613926434 kan ook.
Hatsa! Je formulier zit in ons postvak. Je hoort zo snel mogelijk van ons.
Er gaat iets mis, je formulier is niet verzonden. Iedereen verdient een tweede kans. Probeer je ‘t nog een keer?