Conceptontwikkeling

Concept

Je brand voice klinkt. Je merk staat sterk. What’s next? Juist: de wereld in. Daar heb je een knetterend campagneconcept voor nodig. Want wij zeggen altijd: een campagne zonder concept is als een broodje hagelslag zonder boter. Het ziet er lekker uit, maar blijft niet plakken.

Leg eens uit

Campagneconcept. Ook wel bekend als een concept voor een campagne. Het is het creatieve idee waar jij je hele campagne aan kan hangen. Eentje dat je doelgroep recht in het hart raakt en ze onherroepelijk verbindt met jouw merk. Mooi meegenomen.


Yes, but why?

Je wilt je doelgroep aanspreken en jouw merk echt onderscheidend maken. En daarvoor heb je een ijzersterk campagneconcept nodig. Zo blijft je doelgroep lekker plakken. 


Op z'n Koreanders

Een goed concept moet van alles. Betekenis hebben bijvoorbeeld. Aansluiten bij je merk, bij wie je bent en waar je voor staat. En het moet een duidelijke richting geven aan alle campagnemiddelen die eruit voortvloeien. No pressure. Da’s best streng ja. Maar alleen op deze manier vormt een creatief concept de basis van die diepere verbinding met je doelgroep. Is onze ervaring tenminste. Dus een beetje losse flodders schieten? Ons niet bellen.

Benieuwd geraakt?

Laten we aan tafel gaan zitten en iets moois maken. Bel anders gewoon Manon even op 0613926434. Of laat een berichtje achter hiernaast. Toedels!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.